Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jediné, čeho dosáhnou, bude postupný přesun na necenzurované sítě typu gab.ai, potažmo deep web. I tak je ale nechutná jejich myšlenka, podle které si lidé nesmějí sami určit, které informaci uvěří a má podle nich tedy fakticky existovat jakýsi monopol na pravdu ze strany několika "mainstreamových" médií.

0 0
možnosti

Mě fascinuje, že si ti primitivové dobrotrusi myslí, že pomocí cenzury "zušlechtí" lidstvo. U nás se spíš rozmůže švejkování, ale na západě se bude několikanásobně víc střílet

4 0
možnosti

Dostali jsme se do paradoxni situace, ze informace na internetu jsou dneska svobodnejsi v zemich byvale totality, nez na bajnem demokratickem Zapade (Nemecko, Svedsko, GB ). Bohuzel si myslim, ze je pouze otazkou casu, kdy dojde k totalnimu zablokovani i techto zdroju. Navic, v porovnani s dobou komunizmu uz neexistuji stanice jako Hlas Ameriky, Svobodna Evropa. Zpravodajstvi BBC se dnes podoba spise nekdejsimu Rudemu pravu. Cinske vysilani pro Evropu je snad v pocatcich.

6 0
možnosti

FB som opustila v momente, keď sa začal vyhrážať mazanim "nenávistných" príspevkov. Neželám si, aby ma nejaká sociálna sieť vychovávala. Som dospelá, vzdelaná a svojprávna. Nedám sa vychovávať ani od mainstreamových médií, ani od "umeleckého frontu", ani od politikov, ktorí slúžia plánom neomarxistickych sociálnych inžinierov. O výchovu svojích zákazníkov sa v poslednom čase pokúša aj obchod. Od obchodu chcem, aby mi umožnil kúpiť si tovar, ktorý potrebujem. V momente, keď sa pokúsi vychovávať ma smerom k multi-kulti, obchod opúšťam. To nie je jeho funkcia! Keď sa objavili sociálne siete, mysleli sme si, že prinášajú viac slobody. Opak je pravdou.

6 0
možnosti

Můj dotaz není ironický. Jak Vás chtěl obchod (a jaký) vychovávat k multi-kulti?

0 0
možnosti

Můžu potvrdit, i jedna z mých oblíbených FB stránek byla zrušena, byť ne na dlouho. Jak z toho ven? Nejspíš se na celý FB zvysoka vybodnout a založit klasickou www. stránku.

4 0
možnosti

P36e69t61r 75B36u42r65i33a11n

30. 7. 2018 15:03

Naprostý souhlas, karma.

Jen pro dokreslení té žumpy, do které se Euroatlantská civilizace řítí vám dám příklad několika hanlivých až urážejících nařčení, která se nejenže v boji proti Hatevšechno mohou šířit, ale jsou dokonce hojně žádaná a využívána právě těmi, co proti nenávisti údajně bojují.

Bílá společnost je rasistická, majoritní společnost je xenofobní, banky jsou nenažrané, zaměstnavatelé i živnostníci zloději, ubytovatelé jsou obchodníci s chudobou, pojišťováci jsou podvodníci, věřitelé lichváři, česká společnost je zaprděná...atd.

2 0
možnosti
Foto

Facebook, Twitter a podobné sítě je třeba bojkotovat. Sám to realizuji už léta.

7 0
možnosti
  • Počet článků 68
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3023x
Rád hledím do dáli ale někdy kvůli tomu nevidím krásu blízko sebe. Mám rád volnost za kormidlem či na lyžích, ale zároveň se cítím být silně vázán na rodnou půdu. A hlavně naivně a marně doufám, že rozum vyhraje nad hloupostí (alespoň tedy někdy).

hit counter

Seznam rubrik