Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZD

Tak si je vezměte domů a živte si je sám s těmi co s vámi souhlasí. My nemáme pořádnou práci,živíme lemply co nechtějí dělat a ještě nám se přidají další nevzdělance a násilníky.

0 0
možnosti
RS

Kdyz napadl Hitler Evropu zadna vlna uprchliku nebyla. Mali lide se branili. Stalo to miliony obeti. V Africe to vypada jako by se svarei o mohamedovy boty a lidi od toho utikaji. Rozumite tomu? Pri tom ze zemi kde je hlad a nedostatek vody se neutika. Nasi migranti jsou dobre ziveni a maji dostatek penez pro paseraky za prevoz. V hlavach maji stredovek a pokud pochazeji z Afriky jsou z casti apostole.Mohameda. Pletou si demokracii s anarchii, kterou pouziji potom k islamizaci zeme. Tato perfektne organizovana migrace ma zrejme vyssi ucel jako cesta za "lepsim zivotem"

0 1
možnosti
TK

Nemáte pravdu, samozřejmě že byla spousta uprchlíků.

A že utíkají za lepším je snad pochopitelné.

1 0
možnosti
AK

Typický africký uprchlík pochází ze země, která už v uplynulých desítkách let privatizovala státní podniky a kde je naprosté minimum státních regulací. Ten kdo v těchto zemích podniká platí minimální nebo žádné daně. Cena práce je tam zázračně nízká. Všechny náběhy k sociálnímu státu tam byly v rámci úspor zlikvidovány a tak má každá rodina naprostou svobodu postarat se o své slabší členy.

Tyto země prošly v duchu neoliberální ideologie a podle receptů MMF a Světové banky uvedenou léčbou a jsou nám a pravicovým politikům vzorem.

Proč tedy z těchto finančními institucemi a neoliberálními myšlenkovými tanky ekonomicky ozdravených zemí obyvatelstvo prchá do zemí s rozbujelými regulacemi a sociálním státem jako je Německo, Francie nebo Švédsko?

A kam uteče obyvatelstvo evropských zemí, až se neoliberálním ideologům a finančním institucím podaří ozdravit i je?

2 0
možnosti
Foto

J29a72n 43N27e94u72m61a36n

25. 6. 2015 23:43

Promiňte ale můžete mně připomenout, která africká země (snad částečně mimo JA) někdy implementovala svobodný trh bez regulací? Jaksi předání státních podniků do rukou svých kamarádů (neboli privatizace) není znakem volného tržního prostředí. Celá Afrika je archetypem neúspěšných sociálně-inženýrských pokusů jak ze stran totalitních vůdců tak ze strany nejrůznějších až obskurních levicových ideologií. Jediný jakž-takž fungující stát je JA kde svobodné tržní prostředí víceméně skomírajíc přežívá ale už to tam pomalu také končí, právě teď tam jsou pogromy na přistěhovalce, které tam nalákal ANC v rámci zvýšení počtu svých voličů a nyní i vlastní kmeny po stovkách přistěhovalce upalují.

6 0
možnosti
Foto

Imigrace muslimů do Evropy v šedesátých letech se ukázala pro Evropu zhoubná a pokud si někdo myslí, že lidé z jiné kultury jiného náboženství utíkají do Evropy v touze zde pracovat jsou strašně naivní.

13 0
možnosti
JR

J94a84r61a 82R53a70n60k

26. 6. 2015 6:21

Konecne nekdo napsal, ze migrace nastala uz v 60, letech! Diky Jiri:-)R^

0 0
možnosti
PK

Vaše představy o zázračné blahodárnosti totální laissez faire na dnešní svět jsou naivní. Podnikatelé nejsou beránci boží, na druhé straně pracujete s průměrnou masou lidí - zjednodušeně průměrný Rom nemá v práci proti průměrnému Ukrajinci (Ukrajince) šanci. Mezi Araby či Negroes najdete co do práce klaďasy, ale s průměrem zde v Evropě mnoho nedokážete, i kdyby dávky byly nula.  A to neuvažuji s problémy v dalších generacích.

7 0
možnosti
RV

R94a18d63e60k 59V37e73b53e67r

25. 6. 2015 21:25

SuperR^kéž by Vaše slova byla slyšet v Bruselu! Za mě velká karma, díky

1 0
možnosti
JN

J98i25ř75í 49N77o86s43e81k

25. 6. 2015 20:36

Potíž je hlavně v tom, že 99% afrických mladíků o práci nestojí, nemá pracovní návyky (každopádně ty evropské ne), nemá jazykové znalosti a v drtivé většině ani kvalifikaci. V čem mohou být přínosem, to nám ještě nikdo nevysvětlil. Možná kdyby ano, rozevřeli bychom náruč...:-P

12 0
možnosti
Foto

J24a66n 88N88e56u43m13a48n

25. 6. 2015 20:54

A proč by někdo z nich pracoval když nemusí a může živořit v lágru na podpoře?  Na druhé straně každý je zaměstnavatelný, práce je všude dost ale pokud je nějaká výše minimální mzdy, tito lidé se tam nevejdou a práci tedy nedostanou.

1 0
možnosti
  • Počet článků 68
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3023x
Rád hledím do dáli ale někdy kvůli tomu nevidím krásu blízko sebe. Mám rád volnost za kormidlem či na lyžích, ale zároveň se cítím být silně vázán na rodnou půdu. A hlavně naivně a marně doufám, že rozum vyhraje nad hloupostí (alespoň tedy někdy).

hit counter

Seznam rubrik