Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J61a21n 82R44á83ž

6. 5. 2014 10:43

Bruselští internacionální socialisté svou politikou "S Bruselem na věčné časy" a nedemokratickými postupy při prosazování  této ideologie, jen připravují půdu pro nástup skutečně extremistických hnutí, proti kterým je Národní fronta Marine LePen (například) jen mírumilovný spolek "Sypte ptáčkům".  Chaos, který v Evropě bruselští byrokraté vyvolávají, jen nahrává nacionálním socialistům!

0 0
možnosti
Foto

Bohužel problém (a diskuse s některými EU poslanci ještě před vyhrocením situace mi to jen potvrdila) vidím hlouběji a tragičtěji: EU nemá žádnou moc vně svého okruhu, ví to a neví, co s tím: Skutečnou moc mají korporáty (I Obama je jen postavička) a sotva se daří EU držet je na uzdě v rámci EU (jak ty evropské, tak ty americké). Otázka transatlantické smlouvy bude ještě zajímavá a bude se týkat i další party poslanců. Ukrajina je maximálně bolavá. Máte nějaké konkrétní podněty pro EU ze skutečného reálu?

0 0
možnosti
PS

Taky se přikláníte k názoru, že EU vedou blouznivci zpařížských barikád, kteří zapalovali auta na bulváru Saint Michel v roce 1968?

Takový apod. dotazy (např. názor M.Thatcherové na šéfy v Bruselu, totiž že politiku berou jako sport) píši do Hyde Parku, myslíte že jsou pro ČT žádoucí? Jsou na hosty hodní...

2 0
možnosti
MM

EU nemá kořeny v poválečném vývoji, ale má kořeny v nacismu a byla tvořena lidmi, kteří nacistický režim utvářeli.

1 0
možnosti
MT

"...pokud by podobné konflikty nastaly uvnitř EU..." Jaksi se nam ta dobra myslenka EU pretransformovava na totalitni diktaturu. A v diktature se jakekoliv 'konfliktyni situace' potlaci uz v zarodku, takze k zadnym nemuze dojit.

2 0
možnosti
PH

Já s Vámi naprosto souhlasím.

3 0
možnosti
  • Počet článků 68
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3023x
Rád hledím do dáli ale někdy kvůli tomu nevidím krásu blízko sebe. Mám rád volnost za kormidlem či na lyžích, ale zároveň se cítím být silně vázán na rodnou půdu. A hlavně naivně a marně doufám, že rozum vyhraje nad hloupostí (alespoň tedy někdy).

hit counter

Seznam rubrik