Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

"Demokracie byla odsouzena k zániku v okamžiku, kdy politici zjistili, že mohou uplatit voliče jeho vlastními penězi"

0 0
možnosti

Jako jehlu v kupce sena hledat. Vsechno na levacku.

1 0
možnosti

Ona neexistuje ani levice a dá se říct že nikdy v ČR neexistoval snměr podobný západnímu levičáctví a pravičáctví - dnes toto rozdělení je už přežitkem doby a zneužívá se k navádění stádečka k urnám... [>-]

1 0
možnosti
Foto

J81a63n 47N29e45u30m55a28n

8. 8. 2013 14:22

No to máte do jisté míry pravdu. Osobně znám několik lidí, kteří se stali levičáky či pravičáky dle toho, kam je zrovna vzali.

Je pár vyhraněných osobností a kolem nich jen papouškující smečka bez názoru.

0 0
možnosti

Zato já do konce přečetl a líbí se mi poslední věta:

"...stačilo by jen rozumně volit v nastávajících předčasných volbách ty, kteří prozatím alespoň jasně deklarují, že chtějí změnu."

Ano, volit se zdravým rozumem. Všichni jít k volbám a dát hlas jen NEparlamentním stranám, pravice, nepravice.R^

2 0
možnosti

Přiznám se, že jsem Váš příspěvek nedočetl do konce. Obsah se mi nezdál úměrný délce Vašeho příspěvku. Pouze jedna poznámka k tomu, že pravice u nás neexistuje. Vy totiž chápete pravici jako komunisté komunismus. Zkrátka jako bod na obzoru, stále se k němu jde, ale ten bod se nepřibližuje.

3 0
možnosti
Foto

J50a81n 74N17e13u78m52a78n

8. 8. 2013 14:32

Tomuto příspěvku nerozumím zase já. Pravice je škatulka s popisem (byla to ale také strana na které seděli konzervativci) a popisu buďto odpovídáte či neodpovídáte. Opravdu nechápu například proč mimo jisté mentální setrvačnosti někdo zařadí ČSSD na levici a TOP09 na pravici. Například předseda Schwarzenberk byl dlouholetým protagonistou levicových zelených a ČSSD za Zemana realizovala více pravicových kroků než většina vlád ODS.

2 0
možnosti
Foto

Dík za ty "malé výjimky". I když Svobodní nejsou zrovna mainstream...

0 0
možnosti

Souhlas, stačí si vyhradit celou  hodinu na prostudování jejich programu. Dřív to nezvládnete.:-/

0 0
možnosti

Kdybych Vám řekl, že jsem pro to, aby každý poslanecký mandát měl svůj okrsek, a že jsem pro doplňující volby v případě, že poslanec od svého mandátu odstoupí, souhlasil byste s tím?

2 0
možnosti

Budoucnost bude jiná, zastupovat nás budou předáci podle profesí. Nejspravedlivější systém, který bude jako první na světě u nás. "Velké" strany a jejich sekretariáty se již nyní této budoucnosti děsí, ale není úniku. Bude líp.R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 68
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3023x
Rád hledím do dáli ale někdy kvůli tomu nevidím krásu blízko sebe. Mám rád volnost za kormidlem či na lyžích, ale zároveň se cítím být silně vázán na rodnou půdu. A hlavně naivně a marně doufám, že rozum vyhraje nad hloupostí (alespoň tedy někdy).

hit counter

Seznam rubrik